Betaalmethoden

Betaalmethoden

Je kunt bij De Thee van Mijn Tante veilig online betalen. Betalingen worden verricht via het beveiligde online betalingssysteem Mollie. Je rekening gegevens blijven altijd afgeschermd wanneer je online betaalt. Er worden geen extra kosten berekend voor de onderstaande betaalmethoden.

 

iDEAL

iDEAL is een betaalmethode voor Nederlandse rekeninghouders waarmee je snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde omgeving van jouw eigen bank. 

Je plaatst je bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen geef je aan dat je met iDEAL wilt betalen en je selecteert jouw bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden door de bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

Vooraf overmaken - Bankoverschrijving

Na het invoeren van jouw bestelling kun je zelf het openstaande orderbedrag overmaken naar de bankrekening van De Thee van Mijn Tante. Vermeld bij jouw betaling altijd het ordernummer (deze ontvang je per mail). Het bedrag kun je overmaken naar het overstaande bankrekening nummer t.n.v. De Thee van Mijn Tante

IBAN: NL39 INGB 0008 2706 05

Zodra de betaling is ontvangen wordt jouw bestelling verstuurd. De betaling dient binnen 7 dagen op onze rekening te zijn bijgeschreven. Anders wordt je bestelling automatisch geannuleerd.