Verzenden of ophalen in de winkel

Verzenden

Normale levertijd webshop: Voor 12.00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Pakketten welke op vrijdag na 14.00 uur worden besteld worden op maandag verzonden.

Wij doen zorgvuldig ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. Bestellingen die vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

Gratis voor bestellingen binnen Nederland vanaf € 70,-

€ 7,25 voor bestellingen binnen Nederland onder de € 70,-

€ 12,95 voor bestellingen naar Belgie

Levering verloopt via pakketbezorging van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9.00 uur en 20.00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bestellingen die in de winkel worden afgehaald staan, tijdens onze winkelopeningstijden op vrijdag en zaterdag vanaf 10 uur voor u klaar. U ontvangt direct een bericht als het klaar staat.