Retourneren

 

Retourneren

Bent u niet geheel tevreden met uw bestelling, dan kunt u in alle gevallen het beste contact met ons opnemen door een mail te sturen.naar [email protected] met een korte omschrijving. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (herroepingsrecht). U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in onbeschadigde, originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het beste contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen. Ook dient u een retourformulier in te vullen en samen met uw zending te versturen.

Voor meer informatie over alle rechten & plichten verwijzen wij u door naar onze algemene voorwaarden, in artikel 6 tot en met 8.