Sinterklaaspakket koffie en thee met diverse lekkernijen

€22,50
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Sinterklaaspakket Koffie en Thee

Sinterklaaspakket met Sinterklaasthee, enkele filterzakjes voor de thee, koffie, chocoladepepernoten, mijterchocolaatjes, chocolademunten en 4 sorini speculaas. 

Inhoud:

Sinterklaasthee: Een heerlijke marsepeinsmaak met een vleugje amaretto en een verrassend subtiel karakter. De zoete geur van rosa peper en de uitstekende uitstraling te geven deze thee een speciaal tintje. Ingrediënten: Groene Thee, appel, Witte Thee, aroma, rosa peper, weegbree, rozenblaadjes.

Enkele Filterzakjes voor de thee

Koffiebrewer Enjoy: De beste kwaliteit koffie, vers gemalen en direct verpakt in een verrassend 'koffiekannetje'. Het innovatieve ontwerp van het filter combineert het beste van een filterkoffie met de rijke smaak van een cafetiere. Door het hete water direct op de koffie te gieten en deze 4 tot 6 minuten te laten trekken, wordt een intens aroma verkregen met een rijke en volle smaak.

Inhoud: wenskaart-sleeve met 20 gram premium 100% Arabica koffie, biologisch en fairtrade. Voor 2 koppen heerlijke koffie!

200 gram Chocoladepepernoten

100 gram Mijterchocolade

4 Sorini Speculaasbonbons

Het geheel wordt verpakt op een onderbordje verpakt in folie voorzien van een strik en voorzien van een kaartje. 

**** Dit pakket is in grotere aantallen per mail te bestellen en kan door ons verzonden worden naar meerdere adressen t.b.v. uw relaties of werknemers. Op factuur.  Vraag naar de mogelijkheden en prijzen. 

 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen